Yritystietoa

Yhteystiedot

Järvi-Suomen Taksipalvelu Oy
Pöllänlahdentie 20, 57710 Savonlinna
tel +358 500 250099
mail info@jsturvataksit.fi
Y-tunnus  1072638-2

Tj Jarkko Häyrinen
jarkko.hayrinen@jsturvataksit.fi

Taloushallinto
toimisto@jsturvataksit.fi

Verkkolaskutus:
Verkkolaskuosoite:  003710726382
Operaattori: 003721291126 (Maventa)
Pankkiverkosta välittäjän tunnus: DABAFIHH
Paperilaskut:
Pöllänlahdentie 20, 57710 Savonlinna

Yritystietoa

Mikä me olemme?

JS Turvataksit on Järvi-Suomen Taksipalvelun aputoiminimi. Yritys on toiminut Savonlinnan talousalueella yli 20 vuotta. Olemme erikoistuneet turvallisten henkilökuljetuspalvelujen tuottamiseen henkilö- ja Inva-autoilla sekä pikkubussilla. Panostamme kaluston laatuun ja kuntoon sekä henkilöstön palveluvalmiuteen.  Olemme perheyritys, jonka johdossa on nuoresta iästään huolimatta yli 15 vuoden kuljettajakokemuksella Jarkko Häyrinen.

Mitä me teemme?

Tuotamme monipuolisia henkilökuljetuspalveluja yksityishenkilöille, yritysasiakkaille, liikuntarajoitteisille henkilöille sekä KELAn korvaamien matkapalvelujen toteuttajana että kuntien ja kaupunkien tukemina matkoina. Inva-autoissa on tehokkaat henkilönostimet, varustus pyörätuolien ja paarien kuljettamiseen, porraskiipijä, happipullot ja ensiaputaitoinen kuljettaja.

.

Missä olemme parhaita?

Käytössämme on uusi autokalusto eri käyttötarpeisiin. Hyvin varustellut autot, kohteliaat ja ammattitaitoiset kuljettajat, aikatauluista kiinnipitäminen sekä asiakkaista huolehtiminen ovat asioita, joiden varaan rakennamme palvelumme.  Tämä näkyy myös siinä, että paikallisten kanta-asiakkaidemme ohella myös kaikkien vaativimmat asiakkaat, kuten ulkomaalaiset diplomaatit ja alueen yritysvieraat luottavat palveluihimme.

.

Haluamme antaa asiakkaillemme erinomaisen matkustuskokemuksen. Panostamme turvalliseen liikkumiseen, ennakoivaan liikennekäyttäytymiseen ja asiakkaan auttamiseen

Ammattilaiset kuljettajina

Meille kuljettajille hyvä palvelu on kunnia-asia. Kuljettajilla on ensiapu- ja ennakoivan ajon koulutus. Palvelemme Inva-asiakkaat heille parhaiten sopivilla autoilla ja auttamisella. Yritysasiakkaiden käytössä on hartia ja jalkatiloiltaan väljät henkilöautot.  Pikkubussimme varustetaso on erinomainen myös pitemmän matkan tekemiseen.

hannuhayrinenYritystietoa