Kalusto

Kalusto on uuttaa ja täyttää tiukat päästönormit

JS Turvataksien autot on pääosin uusittu viimeisen kahden vuoden aikana ja ovat sekä kunnoltaan että päästövaatimuksiltaan erinomaisessa kunnossa eli Euro 6 vaatimusten mukaisia. Palvelemme henkilöautoilla, invatakseilla ja pikkubusseilla kaikkiaan kuuden auton voimin. Lue lisää Trafin sivuilta….
ja myös Motivan kertomaa

Invataksipalvelut

Inva-auto on erikoisvarusteltu liikuntarajoitteisten henkilöiden erityistarpeiden mukaisesti. Keskeiset lisävarusteet JS Turvataksien autoissa ovat
– hydraulinen hissi
– pyörätuolien vaatimat kiinnityspisteet ja vyöt
– auton varusteisiin kuuluva pyörätuoli
– paarit ja paarien vaatimat kiinnityspisteet ja vyöt
– kääntöistuimet
Varusteisiin kuuluvat luonnollisesti sammutin, ensiapulaukku ja kuljettajan turvaliivit. Erikoisvarusteina ovat happilaitteet ja porraskiipijä, jota tarvitaan taloissa, joissa joudutaan nousemaan portaita pyörätuolissa istuen

Porraskiipijä auttaa pyörätuolissa olevan henkilön liikkumista portaissa.  On tarpeen esim kerrostaloissa, joissa ei ole hissiä.

Happilaitteiston avulla turvataan asiakkaan hengityksen toimivuus siirtokuljetusten aikana. Kuljettajilla on koulutus happilaitteiden käyttöön ensiapukoulutuksen lisäksi.

JS Turvataksien henkilönostimet ovat erikoislujia. Sähkökäyttöinen pyörätuoli ja asiakas saattavat painaa lähes 300 kiloa.

Keskeinen osa kuljetuksen turvallisuutta on pyörätuolien ja paarien kunnollinen kiinnitys

Turvallisuuden ohessa huomiota kiinnitetään myös matkustusmukavuuteen ja mahdollisen saattajan mahdollisuuteen olla asiakkaan tukena. Auto muuttuu nopeasti myös edustusluokan 8 henkilön pikkubussiksi

Matkustamon lämpötila varsinkin talvisaikaan on keskeinen osa matkustusmukavuutta. Matkustamossa on erillinen lisälämmitin peruslämmön turvaamiseksi.

Tilavat ja mukavat henkilötaksit

Erityinen huomio matkustusmukavuuteen

Valitsimme yhdessä vaativien yritysasiakkaidemme kanssa henkilöautot taksikäyttöön. Erityisesti silloin, kun taksissa istutaan satoja kilometrejä, matkustusmukavuus on keskeinen.  Valittavina olivat 500 sarjan BMW, E-sarjan Mersu, Audi 6 ja Skodan Superb:n.  Päädyimme Superb:hen ennenkaikkea sen tilavuuden perusteella.  Lisäksi auton varustelu on huippuluokkaa myös kuljettajan työtä ajatellen. ”White label” on tae palvelumme laadusta

Hyvin varusteltu pikkubussi

Uusi Mercedes pikkubussi tarjoaa mukavat kyydit 19 henkilölle. Bussin varusteisiin kuuluu mm TV, DVD soitin, karaokelaitteet, ilmastointi ja business tason viimeistelty matkustamo.

hannuhayrinenKalusto